17 Şubat 2017 Cuma

Düğün İçin Gelinlik Bakımı Ve Taşınması Nasıl Olmalıdır

Gelinliğiniz o büyük günün en önemli parçalarından biridir. Ayrıca en hassas kişilerden biri o gün siz olacaksınız. Bu yüzden en ufak bir hata sizi üzebilir.  Elbisenizin  gelinlik salonunda olduğu kadar sağlam görünmesini sağlamak için uzman  Julie Sabatino'ya  sorular soruldu. Sabotino, New York City'de yaşayan genç kızların gelinliklerini ve hatta stillerini bulmalarına yardımcı olmaktadır. Sabatino küçük ev sahipliği yapıyor olsanız da  elbisenizi A noktasından B noktasına nasıl taşıyacağınızı anlatıyor .

Ambalaj: Sabatino, "Bir elbisenin nasıl paketlendiği, düğününe varıncaya kadar olan koşul için kritik önem taşıyor" diyor. "Bir gelinlik salonundan satın aldıysanız, şekli korumak ve kırışıklıkları en aza indirgemek için profesyonelce doldurulacak, karton ve kağıt mendillerinden bir göğüs biçimi oluşturarak paketlenmelidir" diyor. Büyük bir çantaya koymadan önce plastik bir katmanla örtülmesi gereklidir. Elbisenizi rafdan satın aldıysanız ya da online sitelerden sipariş ettiyseniz, yine de profesyoneller gibi paketleyebilirsiniz. Bölgenizdeki bir kuru temizleyiciden bunun gibi malzemeler isteyebilirsiniz.

Ulaşım: "Bunu, mümkün olan en güvenilir şekilde gitmesi gereken yere nasıl ulaştıracağınızı bulmanız gerekir" diyor. "Elbisenin boyutuna bağlı olarak, giyim poşetleri çok büyük olabilir: mümkün olduğunca arabanızda yatay olarak yerleştirmelisiniz. Bu yöntemin bir dezavantajı kırışmalara neden olabilir. Veya paketli kıyafetlerinizi büyük bir kutuya koyun ve hızlı bir kargo yardımıyla gitmesi gerek yere gitmelerini sağlayın. Böylece büyük kutuda oldukça rahat olacaktır. Nakliye, iki seçenekten çok daha kolay olanıdır. Fakat elbisenizi elinizde bulundurmanın konforundan ve güvenliğinden vazgeçersiniz.  ülkenin dışında evleniyorsanız, gelinliği kendi ülkenizden almamalısınız. Gümrüğe yakalanma ihtimaliniz vardır.
hava şartları yolu etkileyebilir. bu nedenle varış tarihinden düğün tarihiniz arasında yeterli zaman olduğundan emin olun! Elbiseniz geldiğinde,   bir noktaya asın ve torbadan çıkarın.

1 yorum:

  1. Merkur Futur Double Edge Safety Razor, Satin Chrome
    A stylish wet bar razor with an incredibly wide range of features. deccasino This Merkur Futur double edge safety razor is 메리트 카지노 쿠폰 a modern and งานออนไลน์ fully adjustable

    YanıtlaSil