16 Şubat 2017 Perşembe

Grammy Ödüllerinde Ünlüler Ne Giydi?

orjinal adı verilen Gramofon Ödülü olan grammy ödülleri her sene verilmektedir. Recording Academy tarafından bir onur veya üstün başarıyı tanımlamak için verilen ödüllerdir.  Yıllık sunum töreni, tanınmış sanatçıların performanslarını içeren törende farklı kategorilerde sanatçılar ödüllerini alıyorlar.

Emmy Ödülleri (televizyon), Tony Ödülleri (sahne performansı) ve Akademi Ödülleri (sinema filmleri) gibi diğer performans ödüllerinin yanında müzik dünyasını da grammy ödülleri temsil ediyor. Ilk Grammy Ödülleri töreni 4 Mayıs 1959 tarihinde gerçekleştirildi. Grammy için 1950'lerde Hollywood Walk of Fame projesinden esinlenildi. Böyle bir ödül yaratmaya karar verildikten sonra, hangi adı verecekleri konusunda hala kafalarda bir soru vardı. Tonografik mucidi Thomas Edison'a saygı göstermek için bir kaç isim düşünüldü. Sonrasında, icatlarının adını kullanarak gramofon ortaya atılmıştır. İlk ödül töreni 4 Mayıs 1959 tarihinde iki yerde aynı anda yapıldı. Beverly Hills California'daki Beverly Hilton Otel ve New York'ta Park Sheraton Otel. İkinci Grammy Ödülü de 1959 yılında düzenlenen, televizyonda ilk tören oldu. Hal byle olunca grammy ödülleri gittikçe yaygınlaştı ve her geçen sene ödül sayısında artış görüldü. Ve onunda bu ödül töreni artık her sanatçı açısından büyük bir önem taşır oldu. Ünlülerde bu muazzam ödül törenlerine sesleriyle, kıyafetleriyle yarış içinde geldiler. 2017 grammy ödül töreni oldukça keyifli ve sıkıntısız geçti. Grammy ödülleri sahiplerini buldu. Tabi ki grammy ödüllerinin sahiplerinden çok ünlülerin giydiği kıyafetler konuşuldu. Birbirinden iddialı kıyafetlerin bulunduğu ödül töreninde gözler genellikle beyonce, rihanna, lady gaga veya katy perry gibi ünlü isimlerdeydi. Özellikle lady gaga'nın kombinleri bu zamana kadar çok ilgi gördüğü için herkes merakla lady gaga'nın o gün ne giyeceğini düşündü.


Rihanna'nın yine abartılı bir seçim yaptığı, katy perry'nin kendi tarzını ortaya koyduğu ve en önemlisi lady gaga'nın yine iddialı dekoltesiyle göründüğü ödül töreninde herkes beklenenlerin fazlasıyla karşılandığını söylüyor. Bunun yanında sadece kadınlar değil erkeklerde oldukça iddialı seçimlerle ödül töreninde bulundu. Altın sarısı kombinler, ekose detayları derken bütün ünlüler resmen göz kamaştırdı.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder